Kerstfeestje!!! (met kerstmarkt van de aspiranten🙂)

Beste ouders

Het eerste deel van het werkjaar is alweer voorbijgevlogen, hopelijk hebben jullie (kinderen) er evenveel plezier aan beleefd als wij. Zoals gebruikelijk sluiten we af met een kerstfeestje, maar voor de praktische info willen wij graag eerst onze Bondscoaches voorstellen!

Bondscoaches

Julie Cool en Kris Rossenu zijn onze volwassen begeleiders en vormen samen met de bondsleiding ‘het bondsteam’. Hier kan je hen leren kennen en kom je ook te weten wat hun rol is binnen KSA Ter Straeten.
Zij hadden een oproep aan iedereen die zaterdag komt:

Neem één kerstbal mee die je thuis kan missen. We zijn van plan een boom uit te kiezen en er een gigantische versierde kerstboom van maken😊

Activiteiten

Nu, de kerstfeestjes van komende zaterdag 17/12:

De -12 (KAB, PAG, JKN) worden verwacht van 14u-17u, zoals gebruikelijk.
De knapen (KNP) beginnen een uurtje later en hebben van 15u-17u activiteit.
De jonghernieuwers (JHN) doen hun kerstfeestje van 16u-19u.

Iedereen doet een cadeautje mee dat liefst zelfgemaakt is (en anders max. €5 kost). Vergeet zeker niet om dikke kleren aan te doen in dit winterse weer!

Kerstmarkt

Om het werkjaar af te sluiten hebben onze aspiranten ook voor de ouders (en de leiding) iets bedacht: vanaf 16u30 organiseren zij een gezellige kerstmarkt! Uit ervaring weten we dat dit heel prettig is en - net als de andere acties - is dit volledig ten voordele van hun buitenlands kamp deze zomer.
Tot zaterdag!

Warme groeten

De voltallige leidingsploeg van KSA Ter Straeten