Beste KSA’er

Vanaf deze zaterdag 7/10 zal er een beperkte hoeveelheid tweedehandskledij worden aangeboden in de tokshop. We verkopen dit aan -70%. Heeft u thuis zelf nog KSA-kledij dat “een tweede leven” mag krijgen? Geef het gerust bij ons af en we helpen u verder. Met vragen rond de tokshop en ons project “een tweede leven” kan u terecht bij eowyn.monteyne@ksaterstraeten.be. U kan ons vinden naast de toiletten in het nieuwste lokaal om 17.30u na de activiteit.

Daarnaast ligt er nog een hele berg aan verloren voorwerpen van de zomerkampen in onze lokalen. Komende zaterdag 7/10 is de laatste kans om dit materiaal nog eens te bekijken. Daarna geven we het een nieuwe thuis of wordt het weggegooid.

Hierbij vragen we u nogmaals uitdrukkelijk om in alle KSA-kledij de naam van uw zoon of dochter te noteren. Op die manier draagt u ook al bij aan een kleinere berg aan verloren voorwerpen zonder naam.

Volgt u ons al op Instagram en Facebook? Elke zaterdag kan u daar onze avonturen te zien krijgen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. 

Vergeet ook niet om in te schrijven voor het werkjaar en de betaling in orde te brengen. We merkten dat er momenteel slechts ca. 60% van de aanwezigen op activiteiten, ingeschreven zijn. Zonder inschrijving is uw kind niet verzekerd.

Groetjes 

Lena