Belangrijke info zaterdag 2 december

Beste KSA’er

Ik heb heuglijk nieuws voor jullie! Deze zaterdag krijgen we bezoek van niet één, maar TWEE bijzondere mensen in onze KSA!

De eerste heeft geen introductie nodig. De goedheilig man Sinterklaas liet ons weten dat hij een tussenstop maakt in het domein van de koude keuken, alvorens hij verder trekt naar Zaffelare. Omdat wij een grote KSA zijn, zal de Sint heel wat tijd nodig hebben om al jullie brave kinderen te belonen. Om deze reden worden de kabouters, pagadders en jongknapen reeds tegen 13u20 in KSA verwacht! De intrede zelf begint om 13u30. De activiteit eindigt voor onze -12 groepen, wel gewoon om 17u.

Knapen hebben hun activiteit van 16-19, jonghernieuwers het vertrouwde 18-21.

Naast de Sint, verwachten we echter ook nog een tweede bezoeker! Schepen van jeugd Mathijs Goderis, komt ons persoonlijk onze schildjes t.v.v. de Warmste Week afleveren. Er zal ook een foto gemaakt worden voor de krant van West-Vlaanderen en het zou natuurlijk mooi zijn als daar veel van onze leden op staan. Wie zin heeft, blijft na 17u best even plakken, ze zouden er tegen 17u15 moeten zijn.

Tot zaterdag!