KSA update

Beste KSA’er

Hopelijk hebben jullie genoten van de feestdagen en de eerste activiteit van 2024, wij waren alleszins verheugd om jullie allemaal terug te mogen verwelkomen in de koude keuken.

Zoals jullie ondertussen wel weten, is de activiteit van morgen (zaterdag 20 januari) een specialleke! Dankzij onze ouderploeg kunnen we een activiteit doen op verplaatsing, zij trekken de kosten op zich, dus voor jullie is dit helemaal gratis! De grote meerderheid van jullie (alle pagadders, jongknapen en knapen), worden verwacht op de parking van de schaatsbaan Boudewijnpark om 14u stipt. Breng zeker allemaal jullie identiteitskaart of dergelijk mee om als waarborg te geven voor de schaatsen. De reservatie eindigt om 16:45, dus we zouden tegen 17u terug buiten op de parking staan. Het schaatsen is enkel voor mensen die het formulier hebben ingevuld of nadien tijdig wat lieten weten. De reservatie staat inmiddels vast en kan niet meer aangepast worden.

Kabouters en jonghernieuwers zullen wat anders doen. Kijk hiervoor naar de communicatie via de banleiders.

De ouderploeg verwent ons zodanig graag, dat ze jullie ook allemaal uitnodigen voor een gratis nieuwjaarsreceptie op zaterdag 3 februari, vanaf 16u30. Kom dus iets vroeger naar KSA en leer de ouderploeg, leiding en andere ouders kennen met een drankje!

Tot dan!