Super lekkere sapjes!

Beste KSA’ers

Nu de winter stilaan tot z’n einde komt, beginnen de lente-kriebels al te bloeien. Wie lente denkt, denkt mooi weer. Wie mooi weer denkt, denkt frisse fruitsapjes drinken in de zon! Maar “Oh nee! Het sap in de supermarkt smaakt zo artificieel en is eigenlijk niet zo gezond!”

No worries, Ter Straeten’s got you covered! Wij bieden jullie namelijk heerlijke biologische fruitsappen van De Drie Wilgen. In de aanbieding: appelsap, sinaasappelsap, appel-rodebessensap en (nieuw dit jaar) perensap! Meer info en bestellen kan via deze link: https://ksaterstraeten.be/sappenverkoop

De verkoop gebeurt echter niet enkel online, deze zaterdag (16 maart) verkopen wij deur-aan-deur en daar hebben we jullie hulp voor nodig! PAG, JKN, KNP & JHN die zich heel gemotiveerd voelen, mogen ons al komen helpen van 9u30 tot 12u30. ‘s Middags beginnen we er terug aan van 14u tot 17u en dan zijn de KAB ook welkom.

Daarnaast zullen alle kinderen ook een formulier meekrijgen die ze kunnen gebruiken om te verkopen aan vriendjes en familie. Net zoals de vorige jaren, zullen de kinderen en de ban die het meeste verkopen een prijs krijgen! Indien je er op 16 maart niet bij kan zijn, kan je de leiding ook op een volgende activiteit om een formulier vragen of kan je eentje downloaden op de eerder vermelde webpagina.

Schol!