Kamptarieven - extra uitleg

Beste ouders

Binnenkort zal de leiding weer rondgaan om in te schrijven voor de paaskampen en extra uitleg te geven, misschien is er zelfs al iemand gepasseerd.

U zal zien dat het inschrijvingsblad er anders uitziet dan de voorbije jaren, ook wij bieden vanaf nu verschillende tarieven aan en we willen daar graag meer uitleg over geven.

Als KSA willen we graag de kampen voor al onze leden mogelijk maken, daarom kozen we voor volgend systeem met 3 tarieven:

  • Het standaardtarief is de normale prijs voor het kamp. Dit is wat we normaal vragen om uit de kosten te komen.

  • Als u die standaard vraagprijs te hoog vindt, kan u het sociaal tarief betalen.

  • Tot slot het solidariteitstarief: dit is het tarief voor de mensen die iets meer willen (en kunnen) betalen. Via deze manier kunnen ze de andere ouders en KSA steunen.

Belangrijk! Ouders/voogd hoeven niet aan te geven wat ze zullen betalen. Het betalen van 1 van deze bedragen volstaat om mee te kunnen op kamp. Dit is dus zo goed als volledig anoniem aangezien er maar een klein groepje leiding met de financiële kant van onze KSA bezig is.

Ook voor ons is dit nieuw en mogelijks zullen we nog wat moeten aanpassen, maar we hopen dit systeem te kunnen blijven gebruiken in de toekomst, zodat we alle kinderen meekrijgen met een kamp van de beste KSA van het land 😉

Met vriendelijke groeten

Cyprian, Dabbie, Lukas en Thomas

Bondsleiding KSA Ter Straeten