Jaarlijkse sappenverkoop!!

De sapjes die we de vorige jaren verkochten vielen zo in de smaak dat we het dit jaar sowieso moeten herhalen. We zijn dus helemaal terug… met nog meer enthousiasme en nog meer sap!!!

Wij bieden aan: appelsap, sinaasappelsap, appel-granaatappelsap en appel-rodebessensap! Deze vier soorten zijn compleet biologisch en helemaal lokaal gemaakt door het Belgische bedrijf “De Drie Wilgen”.

Net als vorig jaar kunnen deze online besteld worden via onze website en daarnaast zullen we deze zaterdag de volledige buurt van onze heerlijke sapjes voorzien. Aangezien we de hele dag op pad zijn zullen de uren wat anders zijn:

KAB 14u-17u

PAG 10u-12u30 en 14u-17u

JKN 10u-12u30 en 14u-17u

KNP 10u-12u30 en 14u-17u

JHN 10u-12u30 en 14u-17u

Als u niet kan wachten tot de afhaalmomenten (na de paaskampen) om het enorme verlangen naar deze superlekkere sapjes te stillen, bieden wij ook de mogelijkheid om ze dit weekend direct aan onze lokalen te verkrijgen.

Op deze pagina vindt u alle praktische informatie over bestellen, betalen, afhalen, een tweede keer bestellen, prijzen, data, formulieren… alsook alle minder praktische, maar wel heel interessante info over wat wij doen met dat geld en wie de leverancier De Drie Wilgen eigenlijk is.

Met sappige groeten

Cyprian, Dabbie, Lukas en Thomas

Bondsleiding KSA Ter Straeten