Inschrijven bondsdag 2023

Dag KSA’ers!

We hopen dat jullie allemaal een geweldige zomer hebben gehad en klaar zijn om weer in actie te komen, want de bondsdag (startdag) van onze jeugdbeweging staat voor de deur!

Datum & Tijd: Zondag 24 september om 11u

Locatie: Onze lokalen aan het speelplein van de koude keuken

We beginnen de dag met een warm welkom en een introductie van het verhaal waar heel de dag om zal draaien. Vervolgens gaan de kinderen mee met de leiding van hun leeftijdsgroep om kennis te maken met elkaar en te genieten van heerlijke braadworsten en een drankje.

Rond 13u, wanneer alle kinderen gegeten hebben, nodigen we alle volwassen leden, ouders, vrienden & familie uit voor een gezellig BBQ en wat drankjes uit de bar van onze ouderploeg. Een perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en bij te praten met oude bekenden.

Om 13u30 beginnen de activiteiten binnen elke ban. Zo kan iedereen, van jong tot oud, genieten van de dag op zijn of haar eigen manier.

We sluiten de dag af met een groepsfoto om 16u30, gevolgd door een dankwoord en het afronden van het verhaal. Maar we zijn nog niet klaar! Om 18u beginnen we met een speciale dia-avond waarop we foto's van de afgelopen zomerkampen delen. Een geweldige kans om herinneringen op te halen en nieuwe avonturen te plannen.

Wil je meedoen aan deze geweldige dag? Meer informatie & inschrijven via de volgende link: https://ksaterstraeten.be/bondsdag

Zet u ook even aanwezig op ons Facebook evenement waar de meest recente informatie gedeeld zal worden: https://fb.me/e/sk6GZbQ5E

Deadline inschrijven en betalen: Dinsdag 19 september

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een dag vol plezier en gemeenschap. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op onze bondsdag!

Hopelijk tot dan!

De bondsleiding